Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuvean condamnat la cinci ani de închisoare, capturat de poliţişti şi încarcerat la Penitenciar

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, emis pe numele unui bărbat din municipiul Giurgiu, condamnat la pedeapsă cu închisoarea pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

La data de 25 martie a.c., polițiștii Serviciului Investigații Criminale au organizat și efectuat o acțiune pe linie de persoane urmărite pe raza municipiului Giurgiu, ocazie cu care, au fost depistat un bărbat, de 39 de ani, din municipiul Giurgiu, pe numele căruia, Tribunalul Giurgiu a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de cinci ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de evaziune fiscală.

Persoana depistată a fost condusă la sediul unității de poliție pentru întocmirea documentației necesare și depusă ulterior în cadrul Penitenciarului Giurgiu.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive