Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuveancă minoră dispărută, identificată de polițiști!

La data de 9 februarie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112 de către o femeie, din comuna Călugăreni, județul Giurgiu, cu privire la faptul că nepoata, sa de 14 ani, a plecat de la domiciliu în seara zilei de 7 februarie a.c., și nu a mai revenit.

În baza sesizării polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care au stabilit că în seara zilei de 7 februarie a.c., în jurul orei 18.45, minora în cauză a plecat de la domiciliu din comuna Uzunu, și nu a mai revenit.

În urma investigațiilor efectuate de polițiștii Secției nr. 1 Poliție Rurală Călugăreni, minora fiind identificată pe raza localității Hulubești, fără a fi victima vreunei infracțiuni.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive