Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuvean condamnat la şapte ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, împreună cu cei ai Secției de Poliție Rurală nr. 6 Mihăilești au desfășurat, la data de 9 iulie a.c., o acțiune pe linia depistării persoanelor urmărite, în județul Giurgiu, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

În urma activităților desfășurate a fost depistat un bărbat, de 37 de ani, din comuna Buturugeni, pe numele căruia Judecătoria Bolintin-Vale a emis un mandat de executare a pedepsei închisorii, fiind condamnat la şapte ani închisoare, pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Persoana condamnată a fost condusă la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu, pentru întocmirea documentației specifice, ulterior fiind depusă în Penitenciarul Giurgiu.

One Response to Giurgiuvean condamnat la şapte ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată, prins de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale

Advertisement

Arhive