Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Giurgiuvenii s-au distrat cum au putut

11216624_359682324231806_6395174234727114613_oDe 1 Mai, giurgiuvenii au încercat să profite de ziua liberă şi să simtă că este sărbătoare. Astfel, oamenii au ieşit la iarbă verde, la pescuit, la distracţie sau au plecat la mare şi la munte. Comparativ cu anii trecuţi, numărul celor care au venit în Pădurea Bălănoaia s-a diminuat, mulţi preferând, pentru că ziua de 1 Mai a picat la sfârşit de săptămână, fiind un week-end prelungit, să plece din oraş, la ţară, la munte, pe Litoral sau în staţiunile bulgăreşti. Zonele de pescuit au fost şi ele în preferinţele giurgiuvenilor, mulţi optând pentru a sta la soare pe un şezlong sau pe pătură, în faţa unui grătar plin de bunătăţi.

Mai puţini petrecăreţi la Bălănoaia

Giurgiuvenii mai îndrăzneţi şi-au încercat norocul la un grătar, în Pădurea Bălănoaia.

11194504_359682337565138_2981807389265285591_o

Ce-i drept, au fost mult mai puţini ca în anii trecuţi. Cei care au venit s-au aşezat prin diferite locuri, şi-au aşezat păturica, au scos băuturile şi au încins grătarele. Nu au lipsit micii, carnea de pui şi de porc, pastrama de oaie, cârnaţii şi ciupercile. Alături, berea, vinul şi răcoritoarele, numai bune de a fi savurate la un grătar.

Indiferent de locul ales pentru a ieşi la grătar, tradiţia zilei de 1 Mai a rezistat în faţa capriciilor vremii şi chiar dacă din când în când a fost necesară o haină mai groasă, amatorii de picnic au petrecut ziua liberă până la capăt. Efectele distracţiei au fost vizibile pe reţeaua de socializare Facebook, loc în care giurgiuvenii au postat fotografii de la locurile de agrement, invitându-şi prietenii virtuali să servească un mic sau o bere! Şi pentru ca meniul să fie complet, nu au lipsit nici selfie-urile de 1 Mai…

Marcela Petcu

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

4 Responses to Giurgiuvenii s-au distrat cum au putut

 • Bogdan says:

  Si pentru ca meniul sa fie complet ne-am pricopsit si cu cate o capusa , asa ca si suvenir.

 • Gabriela says:

  Domnule Bogdan , de ce sunteti rautacios ? Marele primar barbu se ocupa de dezinsectie de o gramada de vreme , miscand bani publici pe hartii ! Cum puteti sa vorbiti despre capusi si tantari la Giurgiu ?

 • pasarica says:

  dar pe vremea lui Lucica nu te papau deloc tantarii prin Alei? aaa… atunci iti dadeai cu autan… scuze

 • Bogdan says:

  Va rog sa ma scuzati!!!! … cred ca erau de la bulgari. Dezinsectia este doar de ochii lumii pentru ca tantari, capuse si alti paraziti avem la greu.

Arhive