Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Un grup de delfini a scos la țărmul mării o icoană a Maicii Domnului, în fața privirilor uimite ale oamenilor care se aflau pe plajă

1-101 (1)Un eveniment minunat și neobișnuit, care ne amintește de cele scrise în Viețile Sfinților, s-a întâmplat în Rusia, la Soci, potrivit publicaţiei „Apărătorul Ortodox”, din Republica Moldova (https://www.aparatorul.md/un-grup-de-delfini-a-scos-la-tarmul-marii-o-icoana-a-maicii-domnului-in-fata-privirii-uimite-a-oamenilor-care-se-aflau-pe-plaja/).

Un grup de 12 delfini au scos la țărmul mării o icoană a Maicii Domnului, în fața privirii uimite a oamenilor care se aflau pe plajă. Remarcabil faptul că nu au fost 2 sau 5 delfini, ci 12, exact numărul Apostolilor Domnului nostru Iisus Hristos. Delfinii s-au apropiat de ţărm, au împins un obiect, apoi au înotat înapoi către mare.

Iniţial nimeni din cei prezenţi nu au dat importanţă evenimentului, neinteresîndu-se ce fel de obiect au adus delfinii la ţărm. Acel obiect la prima vedere părea o bucată de scîndură de lemn vechi, ca mai apoi înlătudîndu-i-se nămolul de pe el, să se inţeleagă că e vorba de o icoană. Evenimentul a fost dat publicității de un colonel al armatei ruse și de soția lui, care au văzut cum delfinii înoată foarte aproape de țărm și că aduc spre plajă un obiect.

Când delfinii s-au îndepărtat de țărm, cei doi soți s-au apropiat de locul acela, unde au văzut un obiect acoperit cu nămol. Curățind obiectul, soția colonelului a văzut că era vorba despre o icoană a Maicii Domnului și L-a slăvit pe Dumnezeu pentru această minune.

Trebuie remarcat faptul că nimeni nu știe cum a ajuns icoana în adâncul Mării Negre, dar și modul cum au transportat-o delfinii până pe litoral rămâne inexplicabil.

În final notăm faptul că acel colonel a dus icoana la Moscova, iar la moment icoana se află la Patriarhie.

1-102

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to Un grup de delfini a scos la țărmul mării o icoană a Maicii Domnului, în fața privirilor uimite ale oamenilor care se aflau pe plajă

 • Marioru says:

  Un eveniment minunat și neobișnuit

 • Aurelianus says:

  Frumos…foarte frumos…cine mai are timp sa creada in minuni….?

 • DRAGOBETE says:

  ????????????
  !!!!!!!!!!!!
  Trebuie remarcat faptul că nimeni nu știe cum a ajuns icoana în adâncul Mării Negre, dar și modul cum au transportat-o delfinii până pe litoral rămâne inexplicabil.
  ICOANA, din lemn fiind,nu a fost in ADANCUL MARII! Marea scoate la tarm tot ceea ce nu-i apartine! Delfinii nu au depus niciun efort! Interesant ca cei doi soti au numarat delfinii si le-au iesit …12! Inteligenti cum sunt, delfinii nu ar fi lasat icoana murdara de namol!!! Cat au carat-o prin mare, ajutati si de valuri, ar fi adus icoana curata! Ca poveste, este o…POVESTE! SOCI nu avea nevoie de un motiv in plus sa atraga turistii!

Arhive