Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Imagini inedite din judeţul… „CIURCIU”!

Judetul Giurgiu SITEInstantanee inedite, imagini hilare, surprinse de ochiul vigilent al camerei foto care ne arată o altă faţă a plaiurilor în care trăim, evident în încercarea de a ne smulge zâmbetul de pe buze… Sunt fotografii sugestive, ce ne confirmă că Giurgiu poate fi mereu… surprinzător!

Prima imagine a fost surprinsă  la granița cu județul Teleorman, la intrarea în Pietrişu. Nu este iluzie optică: scrie clar: Ciurciu (în loc de Giurgiu)!

La Vedea, „agenții” FBI dădeau informaţii despre trecerea noastră prin localitate…

FBI la Vedea SITE

În fine, la Malu, edilii au aprins iluminatul public ziua în amiaza mare. De ce oare?

Iluminat merge si ziua la Malu SITE

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

5 Responses to Imagini inedite din judeţul… „CIURCIU”!

 • ionut says:

  in pietrisu ala nu a ramas nimic nefurat…

 • Dragomir Alexandru says:

  In malu erau aprinsie luminile pentru ca se lucreaza la reteaua de iluminat public si doar asa pot vedea daca merg sau nu becurile in prealabil sa le inlocuiasca pe cele defecte

  • Giurgiuveanul says:

   Acesta ar putea fi un posibil raspuns dar, din păcate, nu am văzut nicio echipă de muncitori de la Enel, căţărată pe vreun stâlp. Ne referim la şoseaua principală care străbate comuna…

 • gigi says:

  WOW CE agent FBI…. :))))

 • Anton Gheorghe says:

  In poza cu „agentul FBI”,dar si in celelalte ,se vad unele dintre marile bogatii ale tarii noastre -pamanturile manoase,vegetatia bogata.Imi spunea un fost coleg aviator,plecat in Israel cu zeci de ani in urma si revenit dupa ’90 in Romania ca om de afaceri,ca avem pamanturi asa de bune incat daca infigi un bat iese ceva din el si ca n-ar trebui sa avem probleme cu mancarea.Numai ca am ajuns sa importam 70-80%din legume si fructe.Privesc strazile(ulitele) din satele respective,asa sunt peste tot in Campia Romana,pline de pomi ,ca strada pe care se afla purtatoarea de tricou cu insemnele FBI.Multi dintre pomii de pe marginea drumurilor sunt corcodusi,cu fructe galbene sau rosii folosite cand sunt verzi si pentru acritul ciorbei.De asemenea, mai cresc si duzi,cu fructele albe sau rosii(negre),recomandate de medici copiilor,in perioada de crestere pentru intarirea masei musculare.
  Privesc acele garduri din uluci de lemn si ma-ntreb daca mai stie cineva de napi,acei cartofi dulci care cresteau pe langa garduri,din care am mai vazut prin supermagazine,sunt de import,de 3-4 ori mai scumpi decat cartofii obisnuiti.
  Toate aceste bogatii ,dar si multe altele de care a avut parte natia noastra au si reversul medaliei,acela de a deveni comozi ,de a nu te mai zbate,fiindca pana una alta te poti duce langa gard sa culegi niste urzici,stevie sau loboda,si tot iese ceva acolo,de-o fiertura…

Arhive