Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Îmbracă-te cu stil în această vară

Știm că în zilele de vară preferi îmbrăcămintea lejeră, însă, este important să îți păstrezi stilul vestimentar chiar și în zilele caniculare sau în concediu.

Dacă vrei să nu arăți ca un adolescent, chiar și atunci când este caniculă, respectă câteva reguli și poartă cu stil hainele de vară.

Iată câteva sfaturi pentru alegerea ținutei potrivite:

  • Alege materiale de calitate. Pentru a face față căldurii, optează pentru materiale de calitate, care să îți ofere confort și un aspect îngrijit. Bumbacul și inul sunt ideale pentru vară.
  • Îmbracă-te cu stil. Tricourile polo și cămășile din bumbac sau din in sunt alegerea perfectă pentru o zi la birou. Însă, nu renunța la cămașă nici în vacanță. Alege un model lejer cu imprimeuri exotice și asortează-l cu pantaloni scurți și sandale sau espadrile. Nu uita de pălărie și ochelari de soare. Te vor proteja de soare și îți vor da un aspect elegant.
  • Evită imprimeurile, logo-urile vizibile și pantalonii cu buzunare pe picioare.
  • Îndrăznește să porți culori. Nu alege doar culori reci. Încearcă să ai o paletă cât mai largă de culori deschise, calde, de vară, în garderobă.
  • Poartă cu stil pantalonii scurți. Pantalonii scurți sunt preferații acestui anotimp. Dacă alegi un model potrivit stilului tău și o lungime adecvată îi poți purta chiar și la birou. Evită-i pe cei foarte scurți, lungimea ideală este de câțiva centimetri deasupra genunchilor. Dacă ai nevoie de inspirație, pe Fashion Days găsești foarte multe modele potrivite.
  • Alege șosetele în funcție de pantaloni. Pantalonii scurți poartă-i cu șosete cât mai scurte, iar pe cei lungi cu șosete lungi. Alege modele uni și culori care să se asorteze cu ținuta, ele nu trebuie să iasă în evidență.
  • Încălțămintea adecvată. Alege pantofii în funcție de ținută, este bine să ai în garderobă mai multe perechi. Dacă ai nevoie să îți mărești colecția, te poți uita pe oferta de la Fashion Days și îți poți alege modele adaptate ținutelor tale.
  • Îndrăznește să combini piesele vestimentare. Poți obține un aspect elegant, relaxat, de vară chiar și cu o pereche de teniși sau de espadrile. Combină cu un sacou sau un tricou polo și o pereche de pantaloni chino pentru o zi la birou sau o plimbare prin oraș.
  • Evită maiourile și tricourile cu mesaje sau imprimeuri vizibile. Acestea sunt potrivite pentru perioada adolescenței. La fel și pantalonii din piele sau cei franjurați.
  • Folosește îmbrăcămintea sport doar pentru momentele în care faci sport. Evită să mergi în oraș, la birou sau la cumpărături în trening sau în alte piese vestimentare speciale pentru activitățile sportive.
  • Alege hainele potrivite. Hainele trebuie să fie în primul rând confortabile și potrivite pentru tine. Modelul adaptat corpului tău și măsura corectă sunt secretul unei ținute perfecte.

Nu în ultimul rând, ai grijă să ai mereu un aspect îngrijit, este mult mai important decât orice brand.

Advertisement

Arhive