Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

În contextul epidemiei COVID – 19, două dosare penale și 242 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 229.350 de lei, la Giurgiu!

În această perioadă, echipaje din cadrul Poliţiei, Jandarmeriei şi Direcţiei Poliţiei Locale desfăşoară, atât în sistem integrat, cât şi individual, acţiuni de verificare a respectării autoizolării la domiciliu.

Activități executate în ultimele 24 de ore de efectivele de poliție (215 polițiști), jandarmerie (55 de jandarmi) și poliția locală (12 polițiști locali), în contextul prevenirii și combaterii răspândirii COVID – 19:

  • verificarea unui număr de 1.140 persoane cu privire la modul de respectare a măsurilor de izolare, inclusiv persoanele care locuiesc în aceeași locație cu acestea;
  • verificarea a 70 de societăți comerciale și persoane fizice autorizate cu privire la respectarea interdicțiilor pe timpul stării de urgență;
  • legitimarea a 796 de persoane și verificarea a 479 de autoturisme.

În ultimele 24 de ore, au fost înregistrate două dosare penale în contextul epidemiei COVID – 19 și au fost aplicate 242 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 229.350 de lei.

Tot în intervalul menționat, față de o persoană care a încălcat măsura izolării la domiciliu a fost dispusă măsura sancționării contravenționale cu amendă în valoare de 5.000 de lei și introducerea acesteia în carantină.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive