Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

În trafic, beat, fără permis și cu tupeu…

Poliţiştii giurgiuveni au depistat, recent, în trafic, pe strada I.C. Brătianu, din municipiul Giurgiu, un bărbat, de 50 de ani, din comuna Bujoru, județul Teleorman, în timp ce conducea autoturismul, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest Drager, care a indicat o valoare de 0,76 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiind condus la Spitalul Județean de Urgență Giurgiu, însă acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunilor de conducere fără permis, conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi refuz de recoltare de probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive