Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Încă o veste tristă pentru învăţământul giurgiuvean: a încetat din viaţă profesoara Georgeta Măndoiu…

O cunoscută profesoară de chimie din Giurgiu, Georgeta Măndoiu, s-a stins din viață, cu câteva zile înainte de a împlini 65 de ani.

Soţie, mamă şi bunică, familia îţi va păstra în suflete chipul drag şi îşi va aminti întotdeauna de dragostea cu care ne-ai înconjurat. Rugăm pe bunul Dumnezeu să-i dea odihnă veşnică şi să-i aşeze sufletul în rândul celor drepţi.

„Este, din nou, doliu pentru învăţământul giurgiuvean şi pentru liceul nostru. Un dascăl şi un om extraordinar ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsându-ne mai săraci. Doamna profesoară Georgeta Măndoiu a fost şi va rămâne un devotat slujitor al Liceului nostru, un exemplu de profesionalism, demnitate si generozitate, trăsături ce şi-au lăsat amprenta asupra miilor de elevi cărora le-a predat chimia. Rămas bun, doamna profesoară! Dumnezeu să o odihnească!”, a transmis profesor Mihaela Cîrjaliu, directorul Licelui Tehnologic „Ion Barbu” – unde a activat, înainte de pensionare, profesoara Georgeta Măndoiu.

Trupul neînsufleţit a fost depus la Capela Bisericii „Smârda”, urmând a fi condusă pe ultimul drum duminică, 5 decembrie a.c.

Dumnezeu să o ierte.

Advertisement

Arhive