Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

INCREDIBIL, LA GIURGIU! Au trăit împreună 65 de ani şi au fost îngropaţi în aceeaşi zi!

Vasilina si Marin Rosu by Vasile ArcanuAu trăit o viaţă împreună, au fost amândoi şi la rău şi la bine, s-au iubit, s-au certat şi s-au împăcat din nou, ba chiar au lucrat şi în acelaşi loc. Fiul şi nora lor ne-au declarat că au fost doi oameni minunaţi, au stat tot timpul unul lângă celălalt şi nici moartea nu a reuşit să-i despartă. Au plecat din această lume tot împreună, la doar câteva ore distanţă. Este povestea adevărată a unui cuplu de giurgiuveni care au trăit împreună aproape 65 de ani şi au murit la o diferenţă de o zi. Cei doi giurgiuveni, care locuiau pe strada Cărămidari, au lucrat la fosta Întreprindere Textilă „Dunăreana”: el ca fochist, ea la canete, de unde, de altfel, s-au şi pensionat.

Vasilina şi Marin Roşu au trăit o frumoasă poveste timp de aproape 65 de ani. Sfârşitul vieţii i-a prins, din nefericire, pe amândoi, pe patul de suferinţă, acasă. Vasilina a murit prima, pe 27 martie a.c., la doar două zile după ce împlinise 82 de ani. Era ţintuită la pat din 2005. A doua zi, Marin, soţul ei, în vârstă de 86 de ani, de asemenea, bolnav la pat, a urmat-o în viaţa de veci.

Cei doi soţi se aflau în îngrijirea băiatului şi a norei lor.

Astăzi, 29 martie 2014, Vasilina şi Marin Roşu au fost conduşi pe ultimul drum, ei au fost înmormântaţi tot împreună, în Cimitirul Sf. Gheorghe Nou, demonstrând că sintagma „suflete-pereche” nu există doar în filme şi în cărţi, ci şi în viaţa de zi cu zi… chiar şi la noi, la Giurgiu…

Crucile-2

Dumnezeu să-i odihnească în pace!

Vasile Arcanu  

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

3 Responses to INCREDIBIL, LA GIURGIU! Au trăit împreună 65 de ani şi au fost îngropaţi în aceeaşi zi!

 • veronica ion says:

  Cat de adevarat este si ce frumos este sa iubesti si sa ramai pt veci cu persoana iubita . Dumnezeu sa va deschida portile raiului ca meritatii.amin

 • eu says:

  dumnezeu sai odihneasca

 • cristina florentina says:

  V-AM IUBIT ENORM SI NECONDITIONAT! ACUM VA VOI PURTA MEREU IN SUFLETUL MEU !!
  DUMNEZEU SA VA ODIHNEASCA IN PACE, BUNICII MEU SCUMPI !!

Arhive