Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu: bărbat reținut pentru săvârșirea a trei infracțiuni

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 6 Mihăilești, au fost sesizați, la data de 22 septembrie a.c., ora 19.30, prin apel 112, de către o femeie, din localitatea Buturugeni, cu privire la faptul că, fiul său, de 11 ani ar fi fost agresat fizic, la școală, de către un bărbat, potrivit IPJ Giurgiu.

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat polițiștii, iar, din primele cercetări s-a stabilit faptul că, în timp ce tânărul se afla la școală, un bărbat, de 37 de ani, din localitatea Buturugeni, a coborât din mașină și l-ar fi agresat fizic pe acesta, ulterior părăsind unitatea de învățământ, la volanul autoturismului.

La data de 25 septembrie a.c., pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Bolintin-Vale, bărbatul bănuit de săvârșirea infracțiunilor de lovire sau alte violențe, tulburarea ordinii și liniștii publice și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere a fost reținut, pentru 24 de ore.

UPDATE 

Instanța de judecată a dispus, astăzi, măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

Advertisement

Arhive