Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu. Bunuri contrafăcute, descoperite de polițiștii de la Serviciul de Investigarea Criminalității Economice (FOTO)

La data de 21 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Investigarea Criminalității Economice, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției nr.1 de Poliție Rurală Călugăreni au oprit pentru control, pe D.N. 5, în comuna Adunații Copăceni, un autovehicul, în cala acestuia fiind descoperite mai multe bunuri, susceptibile a fi contrafăcute.

În acest sens, polițiștii au continuat cercetările, fiind efectuat un control amănunțit, în interiorul autocarului, ocazie cu care au fost descoperite 606 produse (îmbrăcăminte, încălțăminte și parfumuri), cu numele unor mărci protejate pe teritoriul României, în valoare de aproximativ 60.000 lei.

În urma verificărilor efectuate, a rezultat faptul că produsele în cauză aparțin unui cetățean turc.

Bunurile în cauză au fost ridicate și indisponibilizate, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au întocmit un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de punerea în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similare.

Advertisement

Arhive