Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu: Infracțiuni rutiere, constatate în ultimele 24 de ore

La data de 8 iulie a.c., ora 03.00, pe D.N.41, în localitatea Prundu, județul Giurgiu, polițiștii Secției de Poliție Rurală nr. 7 Băneasa au oprit pentru control un autoturism condus de către un bărbat, de 29 de ani, din municipiul Giurgiu.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

***

La data de 8 iulie a.c., ora 10.00, pe bulevardul Mihai Viteazul, din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului de Ordine Publică Pentru Mediul Urban au depistat un bărbat, de 43 de ani, din județul Teleorman, în timp ce conducea un autoturism, având suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

 ***

La data de 8 iulie a.c., ora 22.05, pe strada Tineretului, din municipiul Giurgiu, polițiștii Biroului Rutier au depistat un bărbat, de 39 de ani, din aceeași localitate, în timp ce conducea un autoturism.

Conducătorul auto a fost supus testării cu aparatul etilotest care a indicat valoarea de 0,85 mg/l alcool în aerul expirat, fiind transportat la spital pentru recoltarea probelor biologice de sânge.

În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit faptul că acesta avea suspendată exercitarea dreptului de a conduce vehicule pe drumurile publice.

Polițiștii au întocmit un dosar penal în care sunt continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

One Response to Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu: Infracțiuni rutiere, constatate în ultimele 24 de ore

Advertisement

Arhive