Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu, posturi scoase la concurs, în vederea trecerii în corpul ofițerilor

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu organizează concursuri pentru ocuparea a 13 posturi de ofițer prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor. Majoritatea posturilor scoase la concurs sunt în cadrul structurilor operative.

Posturile scoase la concurs prin trecere în corpul ofițerilor sunt în specializările: investigații criminale – 6 posturi, ordine publică – 2 posturi, investigarea criminalității economice – 2 posturi, rutieră – 1 post și siguranță școlară – 2 posturi.

Înscrierile se fac on-line, până la data de 28 decembrie 2020, ora 16.00. Dosarul de înscriere trebuie să fie complet până la această dată, ulterior nemaiputând fi depuse documente.

Informații complete cu privire la posturile existente, programul înscrierilor, condiții de participare, documentele necesare și modalitățile de desfășurare a concursurilor, la nivelul județului Giurgiu, se pot obține consultând pagina de internet a I.P.J. Giurgiu, secțiunea Carieră / Posturi scoase la concurs, accesând adresa https://gr.politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs .

De asemenea, informații despre toate încadrările de personal la nivel național, prin trecere a agenților de poliție în corpul ofițerilor pot fi obținute consultând pagina de internet a Poliției Române, accesând adresa https://politiaromana.ro/ro/cariera/posturi-scoase-la-concurs.

Arhive