Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Inspectoratul Teritorial de Muncă. Încă doi angajatori giurgiuveni, prinşi cu “muncă la negru”!

La nivelul ITM Giurgiu, în perioada 18 – 23 mai 2020 se desfăşoară Campania Nationala pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la angajatorii care îşi desfăşoară activitatea în domeniile construcţii – cod CAEN 41,42,43 şi întreţinerea şi repararea autovehiculelor – cod CAEN 452.

“În acest sens, la două societăţi comerciale, din municipiul Giurgiu, au fost depistate două persoane care desfăşurau activitate profesională fără a avea contracte individuale de muncă încheiate, ocazie cu care agenţii economici au fost sancţionaţi contravenţional cu suma de 20.000 lei fiecare, în conformitate cu Legea nr.53/2003, art.260, alin.1, lit.e. Activitatea de control se va derula, în continuare, atât în municipiu, cât şi pe raza judeţului Giurgiu”, a avertizat inspectorul şef al ITM Giurgiu, Silviu-Cristian Anculescu (foto).

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive