Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Instanţa a decis: preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, carantinat ilegal!

Astăzi, 31 iulie 2020, un complet de judecată, din cadrul Judecătoriei Giurgiu, a admis cererea preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Giurgiu, Marian Mina, dispunând încetarea carantinării acestuia de către Direcţia de Sănătate Publică.

Solutia pe scurt: „Admite cererea de chemare în judecată formulată de petentul Mina Marian în contradictoriu cu intimata DSP Giurgiu. Dispune încetarea măsurii carantinei la domiciliu instituite asupra petentului de către intimată. Executorie (….)”, arată Hotarârea nr.  2191/2020 din 31.07.2020

„Instanța de judecată a dispus, azi, încetarea de îndată a măsurii de carantinare la domiciliu, instituită abuziv de DSP Giurgiu, prin care am fost ținut forțat în casă în baza unei „carantinări” care nici măcar nu a existat scriptic. În ciuda celor două teste negative concludente, pe care le-am și prezentat opiniei publice, poliția politică a PNL a insistat să mă oblige la efectuarea unui arest la domiciliu fără faptă, într-o încercare disperată de racolare cu japca a primarilor PSD. Sentința aceasta este logică, firească și, într-o speță judecată corect, desființează un imens abuz. Eu o consider o mare victorie împotriva Sistemului și încă o dovadă a faptului că mai există magistrați cinstiți, care nu se lasă călcați în picioare de factorul politic. Mulțumesc mult oamenilor care m-au susținut și au avut încredere că nu mă îndoi în fața presiunilor, ziariștilor din Giurgiu și presei naționale. În plus, recunoștința mea merge către avocata Simona Mihaela Oprea, care a făcut un efort admirabil de anduranță și de competență”, a precizat, pe contul său de Facebook, preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive