Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

„Învierea Domnului”: Atmosferă de solemnitate și bucurie spirituală la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu!

În noaptea de Înviere, Giurgiu s-a unit într-o atmosferă de solemnitate și bucurie spirituală la Catedrala Episcopala „Adormirea Maicii Domnului”. Mii de credincioși s-au adunat în fața lăcașului de cult pentru a celebra Învierea Domnului într-un cadru plin de semnificație și tradiție.

Odată cu venirea întunericului, oamenii s-au strâns în jurul Catedralei, așteptând cu nerăbdare momentul în care vor lua Lumina Sfântă și vor cânta „Hristos a înviat!”. Atmosfera a fost una încărcată de emoție, iar credincioșii își împărtășeau bucuria întâlnirii cu Lumina Învierii.

Slujba de Înviere a fost oficiată de un sobor de preoți și diaconi, avându-l în frunte pe Preacuviosul Părinte Arhimandrit Dr. Teodor Șerban, Vicarul Episcopiei Giurgiului.

După ce au primit Lumina Sfântă, credincioșii s-au îndreptat spre casele lor, purtând Lumina Învierii în suflete.

Cu lumânări aprinse în mâini și cu inimi încălzite de credință, oamenii au plecat spre casă, într-o atmosferă de pace și de binecuvântare.

În această noapte sfântă, Giurgiul a strălucit cu Lumina Învierii lui Hristos, iar credincioșii au primit în sufletele lor puterea și speranța unei vieți noi, pline de har și binecuvântare.

One Response to „Învierea Domnului”: Atmosferă de solemnitate și bucurie spirituală la Catedrala Episcopală „Adormirea Maicii Domnului” din Giurgiu!

Advertisement

Arhive