Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Ionuţ Teodorescu a fost condus pe ultimul drum… (FOTO)

Trupul neînsufletit al giurgiuveanului Ionuţ Teodorescu a fost adus, în sfârşit, acasă! După un calvar pentru îndurerata sa soţie şi familie, iată ca Ionuţ a ajuns înapoi acasă… şi se va odihni pe veci în locul său natal…

Familia şi cei care l-au cunoscut pe Ionuţ Teodorescu, răpus de o nemiloasă boală, la doar 28 de ani, pe un pat de spital în Madrid, Spania, au venit, astăzi, la Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, din cartierul Tineretului, şi apoi la cimitirul „Sfântul Gheorghe Nou”, pentru a-l conduce pe ultimul drum.

Slujba de înmormântare a început în jurul orei 11:30 la Biserica „Sfinţii Martiri Brâncoveni”, din cartierul Tineretului, şi a fost oficiată de părintele Bogdan Mihăescu.

Alături de membrii familiei și de apropiați, au venit şi oameni simpli…

După aceea, cortegiul funerar s-a deplasat cu ajutorul maşinilor, pentru că a plouat, către Cimitirul „Sfântul Gheorghe Nou”, pe şoseaua Bălănoaiei, unde Ionuţ Teodorescu a fost înhumat la locul său de veci…

Dumnezeu să îl odihnească în pace!

Sincere condoleanţe familiei îndurerate!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive