Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

IPJ. Acțiune a polițiștilor giurgiuveni

În noaptea de 16 spre 17 august a.c., în intervalul, 21.00-04.00 poliţiștii giurgiuveni au desfășurat în localitatea Ghimpați, sat Naipu o acțiune pentru prevenirea și combaterea unor situații de risc, a faptelor comise cu violență, menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, prevenirea traficului și consumului de droguri, precum și pentru creșterea gradului de siguranță rutieră.

Exemple:

1.Un bărbat, de 38 de ani, din municipiul București, a fost depistat, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive.  Acesta a fost testat cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cocaină, ulterior fiind condus la spital, în vederea recoltării probelor biologice, pentru stabilirea prezenței în organism a substanțelor psihoactive.

2.O tânără, de 24 de ani, din municipiul București, a fost depistată, în timp ce conducea un autoturism, sub influența substanțelor psihoactive. Aceasta a fost testată cu aparatul drugtest, care a indicat o valoare pozitivă la substanța cocaină. De asemenea, în urma controlului vehiculului, dar și a celor trei pasageri, au fost găsite trei bile cu înveliș din material plastic ce conțineau un praf alb și 4 bile cu înveliș din staniol ce conțineau o substanță vegetală verde și un grinder.

3.Un tânăr, de 25 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, a fost oprit de către polițiști, în vederea verificării documentelor. Astfel, în urma unui control al bagajelor, acesta deținea un cartuș cu glonț și un cartuș cu gaze, aflate într-o borsetă, pe scaunul din dreapta față. Cele două cartușe au fost indisponibilizate, în vedera continuării cercetărilor.

În toate aceste cazuri au fost întocmite dosare penale, cercetările fiind continuate.

 

Advertisement

Arhive