Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

IPJ Giurgiu. CRIMA de la Herăşti. Şi-a ucis concubina din cauza geloziei

O fetiţă, de 14 ani, a rămas (foarte probabil) în grija bunicilor, după ce tatăl ei şi-a ieşit din minţi şi a înfricoşat comunitatea prin brutalitatea de care a dat dovadă, ucigându-i mama cu mai multe lovituri de cuţit.

Aşa după cum v-am mai informat, în după-amiază zilei de 2 iunie a.c., Poliția Municipiului Giurgiu a fost sesizată prin S.N.U.A.U. 112, de către o persoană din localitatea Herăști, cu privire la faptul că un bărbat agresează fizic o femeie.

În urma investigațiilor și verificărilor efectuate de către polițiști, a fost identificată persoana în cauză, ca fiind un bărbat, de 34 de ani, din comuna Valea Dragului, care se deplasa pe DJ 401, în apropierea localității Herăști.

Astfel, din discuțiilor purtate cu persoana depistată, a reieșit faptul că aceasta și-a ucis concubina, o tânără, de 32 de ani, din comuna Valea Dragului, prin aplicarea mai multor lovituri de cuțit, pe motiv de gelozie.

La fața locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Giurgiu.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 pentru săvârșirea infracțiunii de omor calificat, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat Tribunalului Giurgiu cu propunere de arestare preventivă, informează IPJ Giurgiu.

Acesta este recidivist, având la activ o tentativă de omor (tot asupra concubinei!), dar şi o tâlhărie, la pedeapsa pe care o va primi, urmând a executa şi restul rămas de la ultima sentinţă.

Arhive