Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

ITM Giurgiu. Două persoane cu contractele individuale de muncă suspendate, depistate la serviciu!

La nivelul ITM Giurgiu, in perioada 18 – 23 mai 2020 se desfăşoara Campania Natională pentru identificarea cazurilor de muncă nedeclarată la angajatorii care îşi desfăşoara activitatea in domeniile constructii – cod CAEN 41, 42, 43 şi intreţinerea şi repararea autovehiculelor – cod CAEN 452..

“În acest sens, la o societate comercială din municipiul Giurgiu au fost depistate două  persoane care aveau contractele individuale de munca suspendate. Astfel, unitatea economica foloseste muncă nedeclarată conf art.15, lit.c din Legea nr.53/2003, societatea în cauză urmând a fi sancţionată contravenţional cu suma de 40.000 lei, în conf. cu art.260, alin.1, lit.e din legea de mai sus. Activitatea de control se va derula, în continuare, atât în municipiu cât şi pe raza judeţului Giurgiu”, a precizat inspectorul şef al ITM Giurgiu, Silviu-Cristian Anculescu (foto).

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive