Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

La Bolintin Deal, administrația liberală a dovedit că se poate. Continuăm cu Emilian Bănică la Primăria Bolintin Deal care va face echipă cu Dumitru Beianu, președinte al Consiliului Judetean Giurgiu

Însoțit de echipa de campanie, candidatul PNL Giurgiu la funcția de presedinte al CJ Giurgiu, Dumitru Beianu, a ajuns și la Bolintin Deal, o comună cu un primar gospodar care a demonstrat că se poate atunci cănd știi și vrei.

Realizările primarului Emilian Bănică sunt evidente: infrastructură modernă de transport rutier, trotuare, rigole carosabile.
Dincolo de aprecierea locuitorilor pentru cele realizate, aceste alegeri sunt despre viitor. Așadar, primarul Bănică și-a prezentat și planurile pentru realegere: construirea unei pasarele de acces și fluidizarea traficului în zona autostrăzii, modernizarea tuturor străzilor (atât în Bolintin-Deal cât și în Mihai Vodă), extinderea rețelelor de utilități și construirea unei săli de sport la Școala nr. 1. Pentru creșterea gradului de siguranță al locuitorilor se va înființa o Poliție Locală.

Bolintin Deal este un exemplu de administratie liberală care a dovedit că sepoate sa aduci confort si bunastare. Pe 27 septembrie, bolintinenii votează Bănică Emilian.

Emilian Bănică: “Impreună cu dumneavoastră, am reușit in ultimii ani să dezvoltăm această localitate aducând-o in topul celor mai frumoase din județ. Am creat infrastructură rutieră, am modernizat școli, am construit o grădiniță, parcuri și baze sportive. Avem acces la utilități, gaze, apă, canal, iluminat public și ne propunem extinderea acestor rețele in următorii 4 ani. De aceea, pe 27 septembrie, fiți alături de noi! Alături de primarul Emilian Bănică, alături de Dumitru Beianu la Consiliul judetean, alături de echipa de consilieri PNL.”

Comandat de Organizatia Judeţeană PNL Giurgiu – Cod unic mandatar financiar – 21200012

Advertisement

Arhive