Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

La iniţiativa prefectului de Giurgiu, Aneta Matei: cadrele medicale implicate în serviciile de urgenţă vor avea ACCES PRIORITAR la Kaufland şi Mega Image!

Marți, 24 martie, la sediul Instituției Prefectului Județul Giurgiu a avut loc o întâlnire între prefectul județului Giurgiu, Aneta Matei, și conducerea magazinelor Kaufland Giurgiu, respectiv Mega Image – magazinul situat în Piața Centrală.

În urma discuțiilor, s-a stabilit că toate cadrele medicale din subordinea: Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, Serviciului Județean de Ambulanță Giurgiu, SMURD Giurgiu și toți angajații ISU Giurgiu – au, începând de astăzi, 25 martie 2020, acces prioritar în magazinele mai-sus menționate și la casele de marcat, pe baza legitimației de serviciu.

Inițiativa a fost apreciată la nivelul conducerii generale Kaufland România, care a decis ca întregul lanț de magazine Kaufland din România să o aplice.

Din grijă și considerație pentru cadrele medicale, care sunt categoria profesională cea mai solicitată și surmenată în această perioadă de pandemie, în spoturile publicitare Kaufland ce se vor difuza va fi prezentat următorul mesaj:

”Dragi clienți, la Kaufland eroii au prioritate!

Orice cadru medical are acum acces prioritar în magazinele noastre și la casele de marcat, pe baza legitimației de serviciu. Timpul lor este foarte prețios, să avem grijă de ei!

Vă mulțumim pentru înțelegere și responsabilitate.”

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive