Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

La mulţi ani şi gânduri bune colegei noastre, Marcela Petcu!

Marcela PetcuCu o experienţă de 20 de ani în presa locală şi centrală, Marcela Petcu este unul dintre cei mai cunoscuţi şi echidistanţi jurnalişti din Giurgiu. A lucrat la Curentul, Ziua, Giurgiu Express, Diva Tv, a fost redactor şef la Gazeta de Giurgiu iar de 10 ani este redactor şef adjunct al cotidianului Giurgiuveanul. Aşa că dacă zilnic citiţi cele mai noi şi interesante ştiri şi articole, asta i se datorează în mare măsură şi ei.

Marcela Petcu este mândră de misiunea ei de jurnalist. Dar cel mai mult o bucură când scrie despre oameni şi despre problemele lor.

La ceas aniversar, îi urăm colegei noastre Marcela Petcu multă sănătate, fericire, împliniri şi bucurii alături de cei dragi şi să rămână acelaşi jurnalist de calitate.

La mulți ani!

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to La mulţi ani şi gânduri bune colegei noastre, Marcela Petcu!

  • Gheorghe Calotă says:

    Ne alaturam urarilor facute de colegi si, in plus, o asiguram ca ii vom citi cu acelasi interes articolele de presa care, toate la un loc si fiecare in parte, dau dimensiunea unui profesionist adevarat in slujirea condeiului! Si sa nu uitam limpezimea lacrimei prelinsa pe fiecare cuvant cand, la randu-i, facea urare copilei sale! Erau cuvintele MAMEI!

  • Anton Gheorghe says:

    La mulți ani și multă fericire,alături de cei dragi,din familia de acasă și aceea de la redacţie!

Arhive