Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Lacrimi de durere în Braniştea. Cosmina Măgureanu a fost condusă astăzi pe ultimul drum… (FOTO)

Ana Maria Cosmina Măgureanu, tânăra giurgiuveancă decedată în urma tragicului accident de la Comasca, nenorocire care a îndurerat întreaga comunitate, a fost condusă astăzi pe ultimul ei drum pământesc…

Este dureros să pierzi o fiinţă dragă. Am sperat, am donat sânge, ne-am rugat pentru însănătoşirea ei, dar moartea a fost mai puternică şi ne-a smuls-o dintre noi pe Cosmina. Pe 5 iunie a.c., Cosmina ar fi împlinit 20 de ani…

Nu există cuvinte care să poată alina durerea şi tristeţea prin care au trecut astăzi, părinţii şi fratele ei, rudele, prietenii, cunoscuţii şi locuitorii din satul Braniştea, comuna Oinacu.

Alături de ei s-a aflat şi Fabian Ţârcă, primarul comunei Oinacu, care a fost tot timpul un sprijin real pentru familia Măgureanu.

Respectând măsurile în vigoare, date de contextul epidemiologic actual, oamenii nu au participat efectiv la înmormântare ci i-au adus un ultim omagiu aşteptând cortegiul în faţa caselor sau la intersecţiile presărate pe traseul până la cimitir.

De asemenea, şapte TIR-uri au făcut parte din cortegiu, tatăl Cosminei fiind şofer de TIR.

Toţi cei care au cunoscut-o o vor păstra în inimile lor tot restul vieţii. Din nefericire, de-acum înainte pe Cosmina nu o vor mai vedea decât prin fereastra amintirilor.  Dumnezeu să o ierte şi să-i primească sufletul în Grădina Sa.

Doamne, odihneşte-o în pace… iar familiei dă-i putere să treacă de această mare tragedie…

Advertisement

Arhive