Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Lansare de carte: „150 de ani de cale ferată Bucureşti-Giurgiu”

afis 150 aniLa sediul Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu”, din strada C.D. Gherea, nr. 3, va avea loc miercuri, 15 ianuarie, la ora 11.00, lansarea cărţii „150 de ani de cale ferată Bucureşti-Giurgiu”.

Lucrarea conţine contribuţiile specialiştilor de la Muzeul CFR Bucureşti, respectiv „Istoria primei căi ferate din România” şi de la Muzeul  Judeţean „Teohari Antonescu” Giurgiu, respectiv ” Feribotul Giurgiu-Ruse” (1941-1954).

Cartea, bazată pe documente ale timpului şi cercetări ale specialiştilor, conţine, de asemenea, o seamă de fotografii de arhivă şi documente interesante, informează Ionel Muscalu, managerul Muzeului Judeţean „Teohari Antonescu”.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

2 Responses to Lansare de carte: „150 de ani de cale ferată Bucureşti-Giurgiu”

  • Calotă Gheorghe says:

    FELICITARI specialiştilor în domeniu care nu lasă să se piardă datele despre PRIMA cale ferată Bucureşti-Giurgiuţ Sperăm ca lansarea cărţii să fie indemn pentru salvarea , cred că nu este încă prea târziu!, a acestei căi ferate! Două obiective de maximă urgenţă: REFACEREA PODUUIL DE LA GRĂDIŞTEA şi REABILITAREA GĂRII PROGRESUL! Aş rezerva din timp un bilet pentru prima cursă de la Bucureşti la Giurgiu! Voi urmări cu atenţie momentul când voi putea face acest lucru.

  • mielu says:

    ” lucrarea poate contine si contributia specialistilor in escavatii supravegheati atent de primarul din Gradistea inainte de anul de glorie 2005 , si cifra de afaceri a firmelor de transport rutier pe ruta Bucuresti Giurgiu …..istorie nu basme !!!

Arhive