Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Laudă FAMILIEI

777780d8e01e50f0ff4c812491ffb855*Răspunzând unei postări pe Facebook, scriam:– eu sunt optimis! Încrederea în copiii noştri este şi măsura iubirii pe care le-o purtăm! Aroganţa unor politicieni de ocazie care denigrează învăţământul în loc să sprijine ŞCOALA este rătăcirea unora care-şi vorbesc urât MAMA. Nu-i bucurie mai mare pentru DOAMNA ÎNVĂŢĂTOARE decât să vadă părinţi ducându-şi copiii de mână la şcoală. Singurele flori stropite cu lacrimi DE BUCURIE ale mamei sunt cele pe care copilul, cu mânuţa lui blândă, le oferă slujitorului şcolii. Fiecare ÎNCEPUT de şcoală este un răsărit de S O A R E ! Mâine, 9 septembrie, cele trei nepoate ale mele vor merge fiecare spre un cuclu de învăţământ.

*La TVR: O femeie de etnie romă, după ce a fost la cerşit într-o ţară nordică, revine în România, îşi face studii în domeniu şi devine educatoare într-o localitate cu populaţie majoritar de etnie romă. Merită laude!

*LaTVR: Un român stabilit într-o ţară din occident, rotofei la faţă şi vădit supraponderal, îndeamnă tinerii să părăsească România şi să-şi caute realizarea în altă ţară!Neştiind ce să zic, am schimbat postul!

* Ministrul Românilor de Pretutindeni, Natalia-Elena Intotero, a anunţat că, potrivit celor mai recente statistici, aproximativ9.700.000 de români sunt plecați în străinătate. Motivele emigrării sunt corupția, calitatea slabă a clasei politice și sărăcia, a spus Intotero.
„Dintre aceștia, aproximativ 5.600.000 se află în Diaspora, diferența – în comunitățile istorice”, precizează Intotero.
„Principala solicitare a românilor din afară este starea infrastructurii și când mă refer la infrastructură, mă refer la drumuri, autostrăzi, drumuri, județene, comunale, spitale, investiția și existența unor condiții decente în sănătate și existența școlilor, toate aceste lucruri i-ar determina pe ei să se întoarcă acasă. (…) Motivele cele mai des invocate când vine vorba de România sunt neajunsurile materiale cotidiene, veniturile mici, lipsa unui loc de muncă decent, stabilitatea, calitatea slabă a clasei politice de-a lungul timpului, corupția. Remedierea acestor motive ale plecării lor ar constitui motivul principal pentru a reveni. Preluare de pe internet!

*Nedumerit, întreb:-.De ce, Românie, de ce ?

*Parafrază:.-Nu am, Doamne, cu Tine nimic, dar cum ar fi ca Tu să ai o mamă-. ŢARĂ şi mama Ta ar muri?

Însemnări: Prof. Gh. C .Br.

Advertisement

Arhive