Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Locuri de muncă în Giurgiu! HATBORU ROMANIA SA angajează personal

Suntem o companie în creștere din industria metalurgică, cu o tradiție de aproape 50 de ani în domeniu, și căutăm profesioniști talentați și pasionați pentru a se alătura echipei noastre de peste 100 de angajați. Dacă sunteți interesat(ă) să vă dezvoltați o carieră într-un mediu dinamic și competitiv, avem mai multe poziții disponibile după cum urmează:

     1. Operatori de mașini și utilaje: Căutăm persoane calificate și cu experiență în operarea diferitelor tipuri de mașini și utilaje industriale. Responsabilitățile operatorilor de mașini și utilaje includ pregătirea, setarea și operarea echipamentelor în conformitate cu specificațiile și standardele noastre de calitate.

  1. Sudori: Căutăm sudori experimentați în diferite tehnici de sudură, inclusiv sudură cu arc electric, sudură cu gaz inert (MIG) și sudură sub strat de flux. Dacă aveți abilități excelente de sudură și capacitatea de a lucra cu diferite procedee de sudură, sunteți potrivit(ă) pentru această poziție.
  2. Electricieni: Avem nevoie de electricieni calificați pentru a se alătura echipei noastre de mentenanță. Dacă aveți cunoștințe solide în domeniul instalațiilor electrice industriale, depanarea și întreținerea sistemelor electrice, sunteți candidatul potrivit/candidata/potrivită.
  3. Mecanici: Căutăm mecanici cu experiență în întreținerea și reparația mașinilor și a utilajelor industriale. Responsabilitățile includ diagnosticarea defecțiunilor, efectuarea reparațiilor și efectuarea lucrărilor de întreținere preventivă și predictivă.
  4. Operatori control NDT (ultrasunete si raze X) si Laborant determinări fizico mecanice: Căutăm persoane cu experiență în control nedistructiv și efectuarea de încercări mecanice. Responsabilitățile includ efectuarea testelor, interpretarea și analiza datelor, raportarea rezultatelor, calibrarea echipamentelor și asigurarea conformității cu standardele.

Pentru a aplica, vă rugăm să trimiteți CV-ul actualizat la adresa de e-mail office@hatboru.com sau să îl depuneți la sediul firmei din  Giurgiu, Zona Liberă, Str. Portului nr. 1, de luni până vineri în intervalul 09.00-12.00.

Advertisement

Arhive