Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Mănâncă româneşte de la „Fabrica de ouă” Comana! O afacere de succes, condusă de doi fraţi giurgiuveni! (FOTO)

La „Fabrica de ouă” Comana, aparţinând SC Agronut Construct srl, într-o hală, vieţuiesc 21.680 de găini rasa NOVOgen Brown, specie de găini cunoscută pentru plăcerea lor de a oua zilnic. Este un loc în care atmosfera și temperatura sunt atent controlate de sisteme automate și unde se face foarte des curat pentru a nu risca îmbolnăvirea găinilor.

Găinile sunt hrănite bio cu amestec furajer, realizat pe terenurile proprii, care se află de jur împrejurul fermei.

Această fermă este construită după cerințele Uniunii Europene, printr-un proiect PNDR – Fondul European Agricol pentru Dezvoltare Rurală, valoarea totală eligibilă a proiectului fiind de 1.735.941 de Euro, din care cofinanţarea privată a beneficiarului a fost de 520.783 de Euro. În proiect au fost incluse: hala găini ouătoare, staţie sortare şi depozit de ouă, precum şi moara de furaje.

Practic, „Fabrica de ouă” Comana, care îşi are sediul în satul Vlad Ţepeş, comuna Comana, şi-a început recent activitatea.

Ouăle pleacă de la găini spre staţia de sortare şi ajung în staţia de sortare. Ultima etapă a fluxului tehnologic presupune sortarea, igienizarea şi ambalarea lor. În funcție de solicitări ajung în depozit, acolo unde temperatura și umiditatea sunt controlate, sau pleacă direct la magazinele cu care „Fabrica de ouă” Comana are contracte.

Să mai menţionăm faptul că afacerea este a doi fraţi giurgiuveni, Ionuţ şi Ionuţ Enache, din comuna Comana, băieţii primarului Aurel Enache.

„Fabrica de ouă” Comana oferă spre vânzare OUĂ… la preţuri absolut imbatabile şi de cea mai bună calitate!

Detalii la telefon 0767.281.292, e-mail office@fabricadeoua-comana.ro, web-site http://fabricadeoua-comana.ro/.

One Response to Mănâncă româneşte de la „Fabrica de ouă” Comana! O afacere de succes, condusă de doi fraţi giurgiuveni! (FOTO)

Arhive