Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Mandat european de arestare, pus în aplicare de polițiștii giurgiuveni… cu urmărire şi foc de armă!

În baza Mandatului European de Arestare emis la data de 13.10.2020 de către autoritățile judiciare din Germania, față de un bărbat, de 28 de ani, din orașul Bolintin Vale, județul Giurgiu, polițiștii din cadrul Poliției Oraș Bolintin Vale au organizat o acțiune pentru punerea în aplicare a acestuia.

Cu ocazia descinderii la locuința bărbatului, acesta s-a sustras punerii în executare a Mandatului European de Arestare, escaladând gardul împrejmuitor al imobilului în care locuiește, fapt pentru care s-a  procedat la urmărirea acestuia.

Pe timpul urmăririi, a fost executat un foc de avertisment în plan vertical, ulterior fiind depistat de către polițiști.

Bărbatul a fost preluat de către o escortă formată din polițiști din cadrul Serviciului Investigații Criminale și condus la sediul I.P.J. Giurgiu.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și depus în Arestul Secției nr. 19 de Poliție București, urmând  să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Curții de Apel București.

Advertisement

Arhive