Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, puse în aplicare de polițiștii giurgiuveni

La data de 13 mai a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Investigații Criminale au organizat si executat o acțiune pe linie de urmăriți, pe raza municipiului Giurgiu și a comunei Gostinari, județul Giurgiu.

Cu această ocazie a fost depistat un bărbat, de 46 de ani, din municipiul Giurgiu, urmărit internațional, pe numele căruia autoritățile judiciare din Republica Italia au emis un mandat european de arestare, fiind condamnat la un rest de pedeapsa de 7 ani și 6 zile închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de susținere și complicitate la exploatarea prostituției conform legislației penale italiene.

Față de acesta, procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel București a dispus măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi, 14.05.2021, să fie prezentat cu propunere de arestare preventivă în vederea predării.

Bărbatul în cauză a fost depus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv Giurgiu

De asemenea, în cadrul acțiunii, polițiștii au depistat un tânăr de 25 de ani, din comuna Gostinari, județul Giurgiu, pe numele căruia Judecătoria Giurgiu a emis mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Tânărul în cauză a fost condus la sediul I.P.J. Giurgiu – Serviciul Investigații Criminale, pentru întocmirea documentației necesară încarcerării, ulterior fiind depus în Penitenciarul de Maximă Siguranță Giurgiu.

Advertisement

Arhive