Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Marian Măroiu, candidatul PSD la Primăria Municipiului Giurgiu: “Mă angajez să fac totul pentru acest oraș, pentru un trai mai bun!”

Sunt Marian Măroiu, giurgiuvean, am 55 de ani şi voi fi Primarul vostru!

Sunt un om integru, hotărât, cu bune abilităţi de manager, dovedite în zeci de ani de activitate, pun preţ pe profesionalismul oamenilor, ştiu cum să coordonez activitatea oraşului, prin puterea exemplului personal.

În mandatul meu, oraşul va fi curat, modernizat, cu parcuri, spaţii verzi şi locuri de joacă bine îngrijite, va deveni un oraş mai sigur, cu o poliţie locală bine pregătită şi dotată, cu  program de patrulare 24 din 24.

Vom accesa fonduri europene şi guvernamentale pentru proiecte de dezvoltare a infrastructurii rutiere şi pietonale, pentru monitorizarea vieţii oraşului prin instalarea camerelor de supraveghere în intersecţii, unităţi de învăţământ şi alte zone de interes, având un dublu impact: de fluidizare a traficului şi de siguranţă a cetăţeanului.

Voi depune toate diligenţele ca în fiecare creşă, grădiniţă, şcoală şi liceu să funcţioneze cabinete medicale şi stomatologice, atât de necesare în dezvoltarea armonioasă a copiilor noştri. Accesul la sănătate este un drept constituţional, nu un lux. Spitalul judeţean, aflat în municipiul Giurgiu, ne obligă la o colaborare permanentă cu Consiliul Judeţean şi vom proceda astfel încât valoarea actului medical şi condiţiile de cazare să fie cât mai bune.

Eu sunt primarul care susţine iniţiativele capitalului naţional şi investiţiile capitalului străin, prin care garantăm dreptul la muncă şi la bunăstare tuturor celor care vor să muncească în oraş. Principalul obiectiv este să avem locuri de muncă bine plătite pentru giurgiuveni, voi fi partenerul celor care vor să dezvolte o afacere în Giurgiu.

Pensionarii vor beneficia de transport public gratuit şi condiţii decente în autobuze, cu trasee regândite şi prelungite către cartierele mărginaşe, cu staţii modernizate şi panouri electronice pe care va fi afişat orarul autobuzelor.

Vom avea un ghişeu unic al administraţiei municipiului Giurgiu, ca în orice alt oraş civilizat. Informatizarea şi digitalizarea tuturor serviciilor se va realiza cu prioritate. Vom reda giurgiuvenilor mândria de a trăi, nu doar de a locui în Giurgiu.

Mă angajez să fac totul pentru acest oraș, pentru un trai mai bun!

Daţi-mi o zi din viaţa voastră şi vă dau patru ani din viaţa mea!

 

Comandat de Partidul Social Democrat, Organizaţia Judeţeană Giurgiu, Produs de SC PROIMAGE GRUP SRL, CUI mandatar 21200019

Arhive