Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Naţionala de fotbal a primarilor din România a învins reprezentativa primarilor din Sardinia! Căpitanul echipei noastre a fost primarul de Singureni, Marian Pătuleanu, care a înscris un gol! (FOTO)

Recent, în oraşul Santa Maria de Coghinas, din insula Sardinia, a avut loc un meci amical între echipa naţională a primarilor de comune din România, antrenată de o fostă glorie a fotbalului românesc, Dănuţ Lupu, şi reprezentativa primarilor din regiunea Sardinia, Italia.

Meciul s-a încheiat cu scorul de 4-0, în favoarea primarilor români, unul dintre goluri fiind marcat de singurul primar giurgiuvean participant, căpitanul echipei, Marian Pătuleanu, edilul şef al localităţii Singureni.

Un alt primar membru al lotului României a fost Gabi Mureşan, edilul-şef al localităţii Apold, de asemenea, fostă glorie a fotbalului românesc.

Înainte de începrea partidei, primarul localităţii Santa Maria de Coghinas, Pietro Carbini, a inaugurat noua bază sportivă municipală, o investiţie în valoare de două milioane de euro.

 

La finalul meciului, primarul de Singureni, Marian Pătuleanu, a primit o plachetă şi mai multe cadouri din partea primarului Pietro Carbini.

Reamintim că localităţile Singureni şi Santa Maria de Coghinas sunt înfrăţite.

Totodată, precizăm că deplasarea nu s-a făcut din bani publici ci fiecare şi-a plătit toate cheltuielile generate de aceasta dar şi de cazarea în Italia.

Cei 22 de primari români participanţi au făcut un schimb de experienţă în domeniile administraţiei publice locale, cultural şi sportiv.

Advertisement

Arhive