Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Ne pregătim de război? Ce trebuie să facă Consiliile Judeţene

IMG_5717 siteConsiliilor Judeţene li s-a solicitat să pregătească un buget de război până la data de 15 martie. Ministerul Finanţelor Publice a confirmat că s-au trimis solicitări către Consiliile Judeţene pentru întocmirea bugetului de stat pentru război.

 

Bomba de la Botoşani: toate CJ-urile sunt vizate de solicitare

 

Preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Florin Ţurcanu, a declarat că măsura nu este una spectaculoasă şi nu trebuie să existe temeri, întrucât odată la patru ani, la nivelul tuturor consiliilor judeţene, se face acest lucru. „Nu are nici o legătură cu Ucraina”, susţine acesta.

Însă, potrivit unor surse demne de încredere, s-a cerut o situaţie pentru toată ţara, asupra funcţionarilor publici şi aleşilor judeţeni care au făcut armata şi care nu,  iar până acum nu ar fi existat o astfel de procedură.

La Giurgiu, în ciuda poziţionării noastre geostrategice în cadrul conflictului care se preconizează în Ucraina, nu a venit o astfel de solicitare, deocamdată. Cel puţin, aşa ne asigură reprezentanţii Consiliului Judeţean Giurgiu. Aceştia spun că nu au primit o adresă de acest tip până în prezent.

Marcela Petcu  

4 Responses to Ne pregătim de război? Ce trebuie să facă Consiliile Judeţene

Advertisement

Arhive