Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Nicu Barbu nu înțelege nimic!

Popa_Radu_Mihai 3Am citit cu tristețe replica pe care cetățeanul pe care l-am susținut sa devina primar al Giurgiului, a înțeles sa o dea, pe tema accesarii fondurilor europene. Barbu Nicu nu înțelege nimic din politicile moderne de administrație publica. Nu înțelege nimic din soluțiile la problemele orașului. Iar el e Primarul Giurgiului! Pur și simplu, e trist și descumpanitor ca un om fără pricepere și fără viziune, a ajuns primar al orașului meu. Poate la Tulcea, orașul în care el s-a născut și pe care l-a abandonat, asemenea abordări ar fi fost salutare. Giurgiuvenii, Barbu Nicu, îți spun pentru ca nu ai de unde sa știi, sunt mai inteligenți decât ii credeți voi, politicienii care va ascundeți în spatele unor sigle.

Am văzut o poziționare halucinanta, împotriva accesării unor fonduri EU. Barbu Nicu, îți spun o dată ca sa știi și a doua oara ca sa înțelegi: fondurile europene sunt o comoara pentru orice oraș. Atragerea lor înseamnă locuri noi de munca, înseamnă  ‎creșterea calității vieții oamenilor, înseamnă dezvoltarea orașului prin rețelele noi de apa și canalizare. Adică, fix ce ai promis dumneata când nici nu visai sa ajungi ceea ce nu vei fi niciodată: un Primar.

Radu Popa,

Giurgiuvean 100%

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

10 Responses to Nicu Barbu nu înțelege nimic!

 • liviu says:

  Bine zis si real , din ce se vede .Ca nu s-a facut , toti mint si aburesc lumea cu minciuni …fapte pauza dupa ce ajung la putere. Am ruda ce a fost plimbata in timpul alegerilor , pe la sinaia etc. oameni la pensie ,care au beneficiat de excursiile facute de domnul actual Primar pentru a fi votat.

 • liviu says:

  Nu este suficient ca am ajuns in starea in care am ajuns de nivel de trai cu aderarae la UE? Ce nivel de trai avem acum ? platim la „greu”pentru alti care sunt in stare sa acceseze fonduri europene , la noi se pun piedici etc , spagi de dat la forurile competente de a studia dosar pentru fonduri europene,

 • Costin says:

  Ce as mai scrie si eu cate ceva despre realitatea cotidiana,dar stiu ca nu citeste nimeni (decat cei implicati direct in polemici de doi bani,de tip Caragiale,dar fara umor)…

  Imi permit sa spun doar ca orasul nostru e cea mai mare comuna din judet.Daca nu ma credeti iesiti dimineata cu catelul ori cu ce alt animal de companie aveti si veti putea vedea,in jurul orei 06.30,ce praf fac maturatorii pe bulevard!

 • petre says:

  primarul Barbu sa se ocupe de tantarii din Giurgiu si sa mai asfalteze sos Bucuresti este plina de gauri ,ne facem de ras cu un asemenea oras

 • lule says:

  Barbu Nicu a ajuns primar prin votul masiv negativ dat lui Iliescu. El a crezut ca ca este cel mai iubit si adulat de giurgiuveni. Se inseala ! Giurgiuvenii l-au vazut ca este nepriceput , inganfat, gomos si foarte comod ca sa nu zic puturos. Cu toti banii lui cu care va dori sa mai cumpere un mandat, il asigur ca nici sustinatorii sai ferventi nu-l vor mai vota. Deocamdata partidul mai are nevoie de el dar va vedea si partidul ca la europarlamentare nu va face mare branza si… PA !

 • Gogea Mitu says:

  Rade ciob de oala sparta!.Pai Radu Popa se da giurgiuvean.El care numara sensurile giratorii al lui Iliescu!.A ajuns un marunt ziarist(vremelnic deputat) sa dea lectii de administratie publica!Sa dai din gura este usor,sa faci ceva concret este greu.Ce poti face in acest oras,in care sunt aceiasi oameni de 25 de ani.Acelasi fețe!.

 • socrate says:

  Gogea Mitu, am senzatia ca scrii dintr-un birou aflat la etajul I al Primariei din Giurgiu ca prea-i dai limbi in turul pantalonilor lui Barbu! Lasa pe Popa, ca nu ala e primarul care ti-a promis ca face si ca drege bah nebunule! tu stii cine e primar la GR?

 • prea fericitu says:

  a facut sau nu a facut il sanctioneaza giurgiuvenii, dar mai urat este ca cel care face remarca acel radu popa ( nu merita sa ii scriu numele cu majuscule ) un derbedeu, un tradator de partid , un partid la facut cea ce este nici el nu stie ce este , decat un profitor care se lauda ca are case propietate in spania, e asta este a facut si el rost de ceva bani din tradare , sa-si vada de ale lui si sa lase giurgiu in pace, dute ba cu pontaaaa

 • gigi says:

  draga naivule radu popa-nu intelegi ce se intampla cu nicu barbu-este boala care va loveste pe toti ciolanasii fara exceptie,rusine sa va fie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Cristi says:

  Bah gunoaielor! Va pus Barbu sa înjurati contracost? Dar voi IN CE ORAȘ TRAITI, BAH PROSTILOR?

  CE INVESTIȚII SUNT IN ULTIMII 2ANI DE MANDAT AI LUI BARBU?

  CE A FĂCUT DIN CE A PROMIS?

  VOI NU VEDEȚI CA E DOAR IN VACANTA?

Arhive