Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Noi amănunte despre pompierul giurgiuvean mort în accident

O nouă tragedie rutieră a avut loc în urmă cu puţin timp în judeţul Giurgiu. Un accident grav de circulaţie s-a petrecut astăzi, 28 octombrie 2012, în jurul orei 17.41, în localitatea Plopşoru.

Valentin Zlotea, în vârstă de 30 de ani, din Giurgiu, şi-a pierdut viaţa după ce s-a răsturnat cu Dacia Logan într-un şanţ. Tânărul era pompier şi lucra la Garda din Găujani. Potrivit poliţiştilor, subofițerul, care se afla singur în maşină, a pierdut controlul asupra volanului deoarece nu a adaptat viteza într-o curbă, intrând cu  maşina în şanţ şi răsturnându-se.

Accidentul s-a produs în zona parcării din Plopşoru, iar şoferul a murit pe loc. La faţa locului s-au deplasat descarcerarea, ambulanţa, dar şi reprezentanţii Poliţiei Rutiere. Din nefericire, pompierul nu mai prezenta semne vitale şi nu a mai putut fi salvat.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive