Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Nou pe scena politică: Partidul România Rațională are organizaţie şi în judeţul Giurgiu

Președintele în exercițiu al Partidului România Rațională, Liviu-Cornel Popa, a anunțat, printr-un comunicat, remis pe adresa redacţiei noastre, înființarea Organizației Judeţene Giurgiu, parte integrantă a Organizației Regionale Muntenia Sud a Partidului România Rațională.

Prin hotărârea nr. 15/12 februarie 2020 a Partidului România Rațională, în funcția de președinte al Organizației Judeţene Giurgiu a fost numită Geta Muşat, începând cu data de 12  februarie 2020 și care „va reprezenta Partidul România Rațională  în raporturile cu autoritățile și instituțiile statului la nivelul oricăror unități administrativ teritoriale din județul Giurgiu”.

Totodată, președintele în exercițiu al Partidului România Rațională, Liviu-Cornel Popa, a mai anunțat și că, la alegerile locale din această vară, Partidul România Rațională va avea candidați pentru funcțiile de primari, consilieri locali, consilieri județeni și primar al municipiului Giurgiu, dar lista candidaților va fi prezentată în ziua începerii campaniei electorale.

Partidul România Rațională (ЯR) este un „partid naționalist, patriotic, obiectiv și neutru”, care „promovează doctrina naționalistă” și care „susține statul de drept, democratic, independent și rațional, în care demnitatea omului, drepturile și libertățile cetățenilor, libera dezvoltare a personalității umane, dreptatea și pluralismul politic, rațiunea și responsabilitatea faptelor reprezintă valori supreme în spiritul tradițiilor poporului român și a idealurilor istorice de independență și suveranitate”.

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive