Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Nouă mișcare politică în Giurgiu: Încă doi primari PSD se alătură PNL-ului și îl susțin pe senatorul Toma Petcu la şefia Consiliului Județean

Într-un gest care schimbă dinamica politică a județului Giurgiu, încă doi primari ai PSD au decis să treacă la Partidul Național Liberal (PNL). Dumitru Preda, primarul comunei Buturugeni, și Adrian Radu Măhălean, primarul comunei Vărăști, au făcut acest anunț surprinzător, semnalând încă o schimbare importantă în peisajul politic local.

Primirea celor doi primari în cadrul PNL Giurgiu a fost marcată de prezența liderilor de frunte ai partidului în județ. Europarlamentarul Dan Motreanu, împreună cu senatorul Toma Petcu și deputații Alexandru Andrei și Alina Meclea, au întâmpinat cu brațele deschise această nouă mișcare politică.

Motivația din spatele acestei decizii a primarilor de a trece la PNL și de a-și exprima susținerea pentru senatorul Toma Petcu la șefia Consiliului Județean Giurgiu semnalează o schimbare semnificativă în alinierea politică a județului și poate influența în mod substanțial rezultatul viitoarelor alegeri locale.

PNL-ul primește astfel un impuls important în Giurgiu, consolidându-și poziția și extinzându-și baza de susținere în fața alegerilor viitoare. În același timp, decizia primarilor de a se alătura PNL-ului poate avea repercusiuni serioase asupra organizației locale a PSD și asupra strategiei lor politice în viitor.

Pe de altă parte, susținerea exprimată pentru senatorul Toma Petcu la funcția de președinte al Consiliului Județean Giurgiu marchează încrederea într-o figură politică importantă din zonă.

Trecerea celor şase primari (până în momentul de faţă!) PSD la PNL și susținerea exprimată pentru senatorul Toma Petcu la șefia Consiliului Județean Giurgiu reprezintă un moment de cotitură în peisajul politic al județului. Această mișcare deschide drumul către schimbări semnificative și poate influența viitorul politic al judeţului.

One Response to Nouă mișcare politică în Giurgiu: Încă doi primari PSD se alătură PNL-ului și îl susțin pe senatorul Toma Petcu la şefia Consiliului Județean

    Advertisement

    Arhive