Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Nu este păcăleală: şi astăzi se întrerupe curentul electric în câteva zone din judeţul Giurgiu. Care sunt acestea VEZI AICI

E-Distribuţie Muntenia a redus pe cât posibil numărul întreruperilor programate pentru buna administrare și funcționare a rețelei de distribuție a energiei electrice, pentru a minimiza disconfortul clienților. Lucrările au fost reduse la cele care sunt necesare pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și a alimenta clienții cu energie electrică în bune condiții, conform prevederilor din Decretul președintelui României nr. 195/16.03.2020, publicat în Monitorul Oficial al României nr. 212/16.03.2020.

Regretăm neplăcerile resimțite de clienți în cazurile în care aceste lucrări, efectuate pentru a preveni eventuale probleme în alimentare, perturbă temporar activitățile acestora. Colaborăm cu autoritățile locale, dar și cu alte utilități, pentru a minimiza impactul.

Următoarele întreruperi se vor realiza pentru a asigura capacitatea rețelei de a funcționa și alimenta clienții în bune condiții.

Între orele 09:00 – 17:00 în următoarele zone:

  • Toporu, Str Fantana Mare, Cimitirului, Viilor, Iasomiei

Între orele 09:00 – 13:00 în următoarele zone:

  • Joita, Sabareni, Joita – Cartier locuinte Vasile Petrescu, vis a vis de SC APA NOVA; Sabareni – SC Rulouri de gazon, SC RULOURI GAZON Sabareni

Între orele 08:30 – 16:30 în următoarele zone:

  • Puieni
Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive