Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

O giurgiuveancă a împlinit astăzi un secol de viaţă. La Mulţi Ani, doamna Carolina Sas!

Primarul municipiului Giurgiu, Adrian Anghelescu, și administratorul public al municipiului, Ionel Muscalu, au făcut o vizită de suflet la domiciliul Carolinei Sas, decana de vârstă a orașului nostru, care a împlinit astăzi un secol de viață, traversând toți acești ani cu bucurii și tristeți așa cum este viața unui om obișnuit.

Edilul-şef şi administratorul public  au felicitat-o, i-au acordat diploma de Cetățean Centenar al municipiului Giurgiu, i-au dus un tort – oferit de cofetăria „Poveste Dulce”, şi flori – oferite de florăria “Amaryllis Flower by Misi”.

Carolina Sas a fost înconjurată de familie, vecini și prieteni, care au felicitat-o cu ocazia împlinirii onorabilei vârste de o sută de ani.

Un exemplu pentru toți tinerii, Carolina Sas reprezintă pentru giurgiuveni un capitol de istorie vie și deși pare greu de crezut pentru că duce pe umeri greutatea unui secol de viață, domnia sa povestește cu ușurință întâmplări petrecute cu foarte mulți ani în urmă.

A văzut lumina zilei pe 19 iulie 1921, într-o localitate din județul Alba, iar în Giurgiu s-a stabilit în anul 1940, unde și-a întemeiat familia și a rămas până în prezent. De 50 de ani este văduvă și din păcate, cei doi copii ai săi au decedat, Carolina Sas fiind îngrijită de o nepoată.

La Mulţi Ani, doamna Carolina Sas!

Arhive