Get Adobe Flash player
+37
°
C
+38°
+23°
Giurgiu
, 22
+39°+24°
+39°+23°
+37°+21°
+39°+23°
+38°+21°
+39°+21°
Prognoză pe 7 zile
ziare.antena3.ro

Arhive

Osemintele uriaşilor, găsite la Argedava în judeţul Giurgiu, „acoperite” de CIA?

giants3Toată lumea a auzit de giganţii din legende, uneori numiţi ciclopi sau căpcăuni. Uriaşii au fost, în general, prezentaţi ca nişte creaturi atât de mari încât pământul se cutremura atunci când ei se deplasau.

Se pare însă că uriaşii nu fac parte doar din lumea basmelor, având în vedere faptul că rămășițele lor au fost găsite peste tot în lume, arată publicaţia http://locklip.com . Misterul civilizației lor rămâne şi astăzi un fel de secret, o „convenție” secretă prin care s-au ascuns şi se ascund toate dovezile existenţei lor.

În anii 1940, spune http://locklip.com , arheologii români au săpat la un  dig în Argedava, la Mihăileşti, judeţul Giurgiu, în căutarea de artefacte, în ruinele a ceea ce a fost odată cea mai mare cetate a lui Burebista. În cea mai mare parte, la săpături au fost folosiţi localnici, care astfel au fost bucuroși să câştige suplimentar în acele vremuri grele.

Printre ei a fost şi Ioniţă Florea, acum un bătrân de peste optzeci de ani. El a fost cel care a dezgropat un craniu enorm, de două sau de trei ori mai mare de unul obișnuit. Când au spus  arheologilor, muncitorii au fost concediați rapid şi săpăturile au fost continuate doar de cercetători. Descoperirile lor au fost încărcate în camioane și transportate… în cel mai mare secret. Potrivit lui Ioniţă Florea, au fost descoperite în jur de 80 de schelete, cele mai multe dintre ele fiind complete, de asemenea, au fost găsite vase ceramice de dimensiuni gigantice pline cu boabe.

Nici astăzi… nimeni nu știe unde se află acele schelete.

Acesta nu este un caz izolat, mai notează http://locklip.com .

Sătenii din Scăieni au dat peste un cimitir cu schelete de uriaşi, în timp ce plantau într-o livadă.

Încă o dată, au ieşt la iveală cranii umane de dimensiuni gigantice, care au uimit întreaga lume. Alături de scheletele complete, sătenii au găsit, de asemenea, fragmente ceramice, bijuterii și statui de metal ciudate, de (aproximativ) trei picioare înălţime. O echipă de arheologi a venit, s-a apucat de săpat şi imediat totul a… dispărut. Nici o declarație publică nu a fost făcută iar localnicii refuză să discute despre ceea ce s-a întâmplat după ce au anunțat găsirea lor.

De ce oare toţi au apelat la tăcere, întreabă http://locklip.com sau totul face parte cumva dintr-o mai mare conspirație?

În 2009, un canal de știri a început o anchetă în legătură cu giganții și tunelurile secrete de sub munţii Bucegi. Imediat au primit un telefon de la o persoană „anonimă”. Jurnaliștii au fost amenințați şi li s-a cerut să oprească imediat investigația. Omul misterios le-a spus că ei se bagă într-un „joc periculos.”

Totul s-a oprit iar jurnaliștii implicaţi refuză şi acum să discute pe această temă.

Nu se ştie cum şi de ce… dar… spațiul aerian de deasupra Platoului Bucegi este o „zonă aeriană interzisă”.

Incidente de acest tip se întâmplă în toată lumea. De fiecare dată, când oamenii raportează descoperiri de schelete uriașe… dovezile dispar. Mai ales după ce autoritățile ajung la aceste săpături, gropile se astupă şi rămăşiţele descoperite dispar, lăsând localnicii fără grai!

Cele mai multe surse, conchide http://locklip.com, indică CIA ca fiind implicată în toate aceste probleme.

Asta demonstrează că, totuşi, ceva ciudat se întâmplă…

Advertisement

Arhive