Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

„Paradisul Seniorilor”, un cămin de lux pentru persoanele vârstnice! (FOTO)

1„Paradisul Seniorilor”, situat pe strada Negru Vodă, nr. 59, în municipiul Giurgiu, este un cămin creat special pentru bătrâni, care oferă caldura şi sentimentul de „acasă” într-un mediu ambiental şi familial.

Centrul oferă găzduire la cerere persoanelor vârstnice care şi-au pierdut total sau parţial autonomia din cauze fizice, psihice sau mentale şi care au aparţinători dar nu le pot acorda serviciile de care aceştia au nevoie.

„Paradisul Seniorilor” oferă servicii de îngrijire personalizată, în funcţie de nevoile manifestate ale fiecărui rezident, ajutor deplasare în interior şi exterior, posibilitatea de recoltare analize şi trimitere la laborator, tratamente igienice asistate, aceştia având la dispoziţie asistente medicale, medici şi psiholog.

Căminul este astfel constituit şi dotat încât toţi membri să dispună de confort şi siguranţă.

La „Paradisul Seniorilor” sunt condiţii excelente de cazare, în camere cu două, trei sau patru paturi, mobilier nou, dotate cu tv, mâncare foarte bună, preparată zilnic în regim catering. Alimentaţia este potrivit vârstei, în funcţie de recomandările medicale.

Pentru preînscrieri/rezervări şi alte informaţii, apelaţi numărul de telefon 0728.243.609.

Alte detalii şi pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/ParadisulSeniorilor.

2

3

4

5

Arhive