Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Pe o tânără şoferiţă giurguveancă nu a speriat-o Coronavirusul dar nici faptul că… se afla în trafic deşi avea permisul suspendat şi plăcuţele de înmatriculare reţinute!

La data de 27 martie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Oraș Mihăilești au oprit pentru control un autoturism fără plăcuțe de înmatriculare, condus de către o tânără, de 29 de ani, din comuna Buturugeni, județul Giurgiu.

În urma verificărilor, s-a constatat faptul că permisul de conducere al acesteia era suspendat din data de 16.03.2020, iar plăcuțele de înmatriculare erau reținute din data de 10.03.2020.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de conducere a unui vehicul pe drumurile publice având permisul de conducere suspendat și conducere pe drumurile publice a unui autovehicul ale cărui plăcuțe cu numărul de înmatriculare au fost retrase.

 

Comentariile voastre sunt încurajate şi deschise. Injuriile, insultele, calomniile sau orice tip de comentariu agresiv sau neargumentat vor fi eliminate.
De acelaşi tratament vor avea parte şi atacurile personale asupra altor cititori, sau asupra persoanelor publice ori asupra autorilor materialelor.
Vă mulţumim pentru înţelegere.

Arhive