Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 105 persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă PATRU DECESE înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 28 noiembrie 2021:

  • cazuri confirmate pozitiv – 19.470 (dintre care 105 în ultimele 24 de ore);
  • cazuri vindecate și externate – 538;
  • în carantină la domiciliu – 393 de persoane;
  • în carantină instituționalizată – 0 persoane;
  • în izolare instituționalizată (spitalizate) – 55 de persoane;
  • în izolare la domiciliu – 157 de

Până în prezent, au fost testate 44.867 de persoane, dintre care 28 în ultimele 24 de ore. Dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore, 27 au fost teste RT-PCR, iar 1 teste antigen/rapide.

Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.

Menționăm că la data de 17, 26 şi 28 octombrie a.c., în plus faţă de decesele raportate atunci, au fost înregistrate TREI decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 66, 74, respectiv 79 de ani, care prezentau comorbidităţi. Două dintre persoanele decedate nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la domiciliul pacienţilor.

La data de 26.11.2021, a fost înregistrat UN deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 47 de ani, care prezenta comorbidităţi şi nu era vaccinată împotriva viruslui SARS-CoV-2. Decesul s-a produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din județul Giurgiu este 393.

Advertisement

Arhive