Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 23 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă ŞAPTE DECESE înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 25 noiembrie 2021:

  • cazuri confirmate pozitiv – 19.339 (dintre care 23 în ultimele 24 de ore);
  • cazuri vindecate și externate – 473;
  • în carantină la domiciliu – 263 de persoane;
  • în carantină instituționalizată – 0 persoane;
  • în izolare instituționalizată (spitalizate) – 59 de persoane;
  • în izolare la domiciliu – 187 de

Până în prezent, au fost testate 44.625 de persoane, dintre care 101 în ultimele 24 de ore. Dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore, 37 au fost teste RT-PCR, iar 64 teste antigen/rapide.

Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.

Menționăm că la data de 14, 16, 25, 28, 29 şi 30 octombrie a.c., în plus faţă de decesele raportate atunci, au fost înregistrate ŞASE decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 50, 63, 67, 75, 86, respectiv 93 de ani, care prezentau comorbidităţi şi nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Două dintre decese s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, iar patru la domiciliul pacienţilor.

La data de 23.11.2021, a fost înregistrat UN deces al unei persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 89 de ani, care prezenta comorbidităţi şi era vaccinată cu o singură doză împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesul s-a produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din județul Giurgiu este 379.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement

Arhive