Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 24 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă PATRU DECESE, înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 12.10.2021:

  • cazuri confirmate pozitiv – 14.162 (dintre care 24 în ultimele 24 de ore);
  • cazuri vindecate și externate – 918;
  • în carantină la domiciliu – 736 de persoane;
  • în carantină instituționalizată – 5 persoane;
  • în izolare instituționalizată (spitalizate) – 91 de persoane;
  • în izolare la domiciliu –668 de persoane.

Până în prezent, au fost testate 36.829 de persoane, dintre care 385 în ultimele 24 de ore. Dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore, 258 au fost teste RT-PCR, iar 127 teste antigen/rapide.

Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.

Menționăm că la data de 07.10.2021, în plus faţă de decesele raportate atunci, a fost înregistrat decesul unei persoane infectate cu noul coronavirus din judeţul Giurgiu, în vârstă de 78 de ani, care prezenta comorbidităţi şi nu era vaccinată împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesul s-a produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

Menționăm că la data de 11.10.2021, au fost înregistrate trei decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 62, 85, respectiv 86 de ani, care prezentau comorbidităţi şi nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din județul Giurgiu este 174.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *


*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Arhive