Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 36 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă ŞAPTE DECESE înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 24 noiembrie 2021:

  • cazuri confirmate pozitiv – 19.316 (dintre care 36 în ultimele 24 de ore);
  • cazuri vindecate și externate – 455;
  • în carantină la domiciliu – 385 de persoane;
  • în carantină instituționalizată – 0 persoane;
  • în izolare instituționalizată (spitalizate) – 60 de persoane;
  • în izolare la domiciliu – 200 de

Până în prezent, au fost testate 44.524 de persoane, dintre care 139 în ultimele 24 de ore. Dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore, 77 au fost teste RT-PCR, iar 62 teste antigen/rapide.

Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.

Menționăm că la data de 21, 26 şi 29 octombrie 2021, în plus faţă de decesele raportate atunci, au fost înregistrate CINCI decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 48, 56, 60, 67, respectiv 74 de ani. Patru dintre acestea prezentau comorbidităţi. Toate cele 5 persoane decedate nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

La data de 22.11.2021, au fost înregistrate DOUĂ decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 69, respectiv 73 de ani, care prezentau comorbidităţi şi nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu, respectiv la Spitalul Orăşenesc Bolintin Vale din judeţul Giurgiu.

În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din județul Giurgiu este 372.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Advertisement

Arhive