Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

PREFECTURA. În ultimele 24 de ore, 68 de persoane confirmate cu Covid-19, în judeţul Giurgiu. Încă CINCI DECESE înregistrate în rândul persoanelor infectate

Instituția Prefectului Județul Giurgiu vă informează asupra situației epidemiologice actualizate la nivelul județului Giurgiu, la data de 29 noiembrie 2021:

  • cazuri confirmate pozitiv – 19.538 (dintre care 68 în ultimele 24 de ore);
  • cazuri vindecate și externate – 569;
  • în carantină la domiciliu – 379 de persoane;
  • în carantină instituționalizată – 0 persoane;
  • în izolare instituționalizată (spitalizate) – 54 de persoane;
  • în izolare la domiciliu – 144 de

Până în prezent, au fost testate 44.891 de persoane, dintre care 24 în ultimele 24 de ore. Dintre testele efectuate în ultimele 24 de ore, 23 au fost teste RT-PCR, iar 1 teste antigen/rapide.

Numărul menţionat al testelor reprezintă recoltările efectuate exclusiv în centrele de pe raza judeţului Giurgiu. Direcția de Sănătate Publică Giurgiu nu are în evidență recoltările efectuate pe raza altor județe. Totodată, numărul precizat al persoanelor confirmate pozitiv, în ultimele 24 de ore, poate include și rezultatele pozitive ale testelor efectuate în zilele anterioare.

Menționăm că la data de 21, 23 şi 25 octombrie a.c., în plus faţă de decesele raportate atunci, au fost înregistrat TREI decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 53, 75, respectiv 78 de ani, care prezentau comorbidităţi şi nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la domiciliile pacienţilor.

La data de 27.11.2021, au fost înregistrate DOUĂ decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus, din județul Giurgiu, în vârstă de 73, respectiv 74 de ani, care prezentau comorbidităţi şi nu erau vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2. Decesele s-au produs la Spitalul Judeţean de Urgenţă Giurgiu.

În prezent, numărul total al persoanelor decedate de COVID-19 din județul Giurgiu este 398.

Advertisement

Arhive