Get Adobe Flash player
ziare.antena3.ro

Arhive

Preşedintele PNL Giurgiu, europarlamentarul Dan Motreanu: Guvernul investește 1.178.814.542 de lei în dezvoltarea județului Giurgiu, prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”

Guvernul Nicolae Ionel Ciucă investește în dezvoltarea județului Giurgiu, căruia i-a fost alocată suma de 1.178.814.542 de lei prin Programul național de investiții „Anghel Saligny”.

Ministrul Dezvoltării a semnat ordinul prin care a aprobat lista celor 92 de obiective de investiții din județul Giurgiu.

ℹ️ 140 de milioane de lei este alocarea totală pentru Consiliul Județean Giurgiu pentru modernizarea a 7 drumuri județene.

ℹ️ Municipiul Giurgiu are acces la finanțare de 33 de milioane de lei pentru reabilitarea unor bulevarde și străzi și la 10 milioane de lei pentru modernizarea și reabilitarea unor rețele de apă.

ℹ️ Orașul Bolintin-Vale va avea acces la finanțare de 24,8 milioane de lei pentru reabilitarea și modernizarea străzilor și de 18,1 milioane de lei pentru înființarea unui sistem de alimentare cu apă și canalizare.

ℹ️ Orașul Mihăilești va primi 18 milioane de lei pentru reabilitarea unor străzi de interes local.

ℹ️  Programul „Anghel Saligny” vizează finanțarea infrastructurii pentru servicii esențiale – apă, drumuri, gaze – pe care statul și administrațiile locale au obligația de a le asigura tuturor cetățenilor români. La începutul lunii aprilie, Guvernul Nicolae Ciucă a suplimentat bugetul programului „Anghel Saligny” cu 15,5 miliarde de lei. Suma totală alocată Programului Naţional de Investiţii „Anghel Saligny” ajunge la 65,5 miliarde de lei.

Advertisement

Arhive